Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Tijger

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Tijger
Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Tijger
De Tijger is gezegend met veel geluk, is levendig en enerverend. Een andere eigenschap van de Tijger is zijn onvoorstelbare moed, die vooral tot uiting komt wanneer hij dapper bereid is de strijd aan te gaan in tijden van nood. Misschien is hij ook wel zo dapper omdat hij altijd geluk heeft. De Chinezen zeggen dan ook dat een tijger in huis hebben de beste bescherming biedt tegen brand en inbraak.

Tijgers hechten niet veel waarde aan geld of macht. Ze zijn volledig eerlijk over hun gevoelens, en verwachtte hetzelfde van jou. Aan de andere kant zoeken ze ook goedkeuring van vrienden en familie. Over het algemeen mag vrijwel iedereen de Tijger, omdat hij zo charmant is. Maar als een tijger ergens niet goed in is of weinig kan bijdragen op werk- of liefdesgebied, dan kan een Tijger in een depressie wegzakken. Kritiek van geliefden kan een zelfde reactie opwekken bij de Tijger. Maar net als alle katachtigen, komt een Tijger altijd op zijn pootjes terecht, klaar voor het volgende hoofdstuk in het leven, en dit met oneindige energie najagen.

Tijgers gaan ook ontzettend graag de strijd aan. Ze kunnen een uitdaging niet weerstaan, zeker niet wanneer hun eer op het spel staat, of wanneer ze hun geliefden moeten beschermen. Tijgers zijn onvoorspelbaar en het is niet verstandig om hun reacties te onderschatten. Ze komen misschien rustig over, maar ze hebben die katachtige neiging om op elk moment op te springen en aan te vallen. Het zijn natuurlijke leiders en hebben een sterk gevoel van eigenwaarde. Wanneer ze eenmaal een positie hebben, kunnen ze koppig en tegendraads zijn. Het zijn moeilijke maar stimulerende werkgevers. Tijgers zijn intelligent, alert en vooruitziend. Ze hebben hun vinger aan de pols. Strategie en pakt zijn hun handelskenmerken, dus ze hebben vaak een verborgen agenda. Zolang ze maar niet te vaak rekenen op hun goede geluk, en hun rusteloosheid onder controle kunnen houden, pakt hun tact meestal goed uit in het leven.