Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Slang

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Slang
Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Slang
Volgens de oude Chinese wijsheid is een Slang in een huis een goed voorteken, want het betekent dat je gezin niet zal sterven. Metaforisch betekent dit dat een Slang nooit een probleem zal hebben met emotionele of fysieke honger, omdat hij zo’n goede bemiddelaar is en goed zaken kan doen. Het kan ook betekenen dat een Slang bereid is om al zijn bezittingen op te geven, iets waar een Slang veel van heeft, om voor voeding van zijn gezin te zorgen. Hoe je het ook interpreteert, het is een goede vertegenwoordiging van de persoonlijkheid van de Slang en hoeveel waarde hij hecht aan zijn materiële weelde. De Slang is geslepen en scherp van geest, zeer intelligent en wijs..

De Slang is het meest intuïtief, introspectief geraffineerd en bedaard van alle tekens. Het zijn aantrekkelijke mensen die elke roep om hulp inwilligen en zich niet snel uit het veld laten slaan. Het zijn sierlijke mensen, zowel intrigerend als duister tegelijkertijd.

Een Slang is beschouwend en gesloten, en komt niet emotioneel over. Hij kan geslepen en terughoudend overkomen en werkt heel bescheiden in een werkomgeving. Een Slang zal in alle stilte plannetjes bedenken om een situatie naar zijn hand te zetten. Het zijn geen goede communicator horen en ze kunnen heel bezitterig geworden wanneer ze geïnteresseerd raken in iets of iemand.