Chinese Horoscoop voor sterrenbeeld Paard

Chinese Horoscoop Sterrenbeeld Paard
Chinese Horoscoop voor het sterrenbeeld Paard
Het paard is het middelpunt van elk feest dat hij bezoekt. Hij barst van de energie en is altijd op zoek naar een nieuwe plek om lekker te stijgeren en los te gaan. Hij is een entertainer voor zowel vrienden als vreemden met zijn leuke gevoel voor humor en charme.

Mensen met Chinese horoscoop Paard zijn spontaan en vlug van begrip. Ze zijn bijzonder intelligent en hun praktische instelling komt hem goed van pas, zowel op zakelijk gebied als op persoonlijk vlak. Dankzij hun scherpe geest kunnen ze snel nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen en kunnen ze meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Maar het Paard moet wel uitkijken dat hij afmaakt waar hij aan begint, omdat hij soms te gretig is om verder te gaan naar de volgende grote uitdaging.

Paarden zijn betrouwbaar, vriendelijk en ruimdenkend. Het zijn fijne vrienden om te hebben en ze zullen altijd eerlijk tegen je zijn. Ze zullen je geheimen absoluut bewaren en zijn fijn in de omgang, maar toch zijn ze vaak erg op zichzelf. Ze worstelen soms een beetje met koppigheid en zelfzuchtigheid, waardoor ze in woede kunnen uitbarsten als ze hun zin niet krijgen of het niet lukt zoals ze zich hadden voorgesteld. Maar na even flink uitrazen, voelt het Paard meteen spijt, maar helaas is niet iedereen altijd even vergevingsgezind.