Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Os

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Os
Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Os
Mensen die geboren zijn onder de invloed van de Os, hebben het geluk dat ze stabiel en doortastend zijn. Een typische Os is iemand met een sterk karakter. Er kunnen maar weinig mensen tippen aan de vastberadenheid en onbevreesdheid die een Os laat zien wanneer hij besluit om een taak of doel te bereiken. Vroeger gebruikten we dit dier om dag in dag uit het land te ploegen, en mensen met het sterrenbeeld Os ploeteren ook door hun dagelijkse verantwoordelijkheden, zowel op het werk als thuis, zonder te klagen of wrok te voelen. Ossen weten dat ze slagen door hard te werken en vol te blijven houden, dus ze zullen niet snel ten prooi vallen aan oplichters of plannetjes om snel rijk te worden.

Pragmatisch en gegrond, Ossen zijn gemotiveerd om hard te werken en hebben maar weinig respect voor mensen die lui en zorgeloos zijn. Je kunt zo goed vertrouwen en ze vinden het ook makkelijk om anderen te vertrouwen, maar toch zullen ze in geval van een probleem bij zichzelf te rade gaan om een antwoord of oplossing te vinden in plaats van andere mensen om hulp te vragen. Toch kun je absoluut rekenen op een Os als je zelf hulp nodig hebt, omdat ze heel eerlijk zijn en hun verplichtingen altijd vervullen. Ze hebben maar weinig behoefte aan veel vage vrienden en kennissen, en focussen liever op een hechte band met hun partners en familie, en enkele vriendschappen die een leven lang duren.

Hoewel ze best ruimdenkend zijn, zal een Os niet snel van gedachten veranderen als hij eenmaal een beslissing over iets heeft gemaakt. Die eigenschap kun je koppig noemen, maar het is eigenlijk hoe een Os leert ons sterk, dapper en recht door zee te zijn. Zo heeft een Os nu eenmaal geleerd om met taken en verantwoordelijkheden om te gaan en hoe hij leert om verantwoordelijk te zijn voor anderen. Ossen voelen zich beter op hun gemak bij bekenden in plaats van het onbekende. Maar onder hun onpretentieuze en rustige uiterlijk, schuilt een hart van goud en een motivatie om te bloeien.