Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Konijn

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Konijn
Chinese Horoscoop Sterrenbeeld Konijn
Konijnen zijn erg op zichzelf, een tikkeltje introvert en teruggetrokken. Mensen die geboren zijn onder het teken van het Konijn werken liever op de achtergrond, in plaats van het middelpunt van elke situatie te hoeven zijn. Toch is het Konijn ook bepaald geen kluizenaar. Hij is juist een vriendelijk individu het graag het gezelschap van een groep goede vrienden opzoekt, of het nu tijdens een zakelijk diner is of een familie-etentje. Konijnen zijn lieve onderdeel van een groep, in plaats van de leider te moeten uithangen.

Konijnen, zijn net als hun dierlijke tegenhangers redelijk komen mensen die niet snel agressief gedrag vertonen en confrontatie koste wat kost vermijden. Wanneer een Konijn boos is over iets, zal hij kalm en bedachtzaam reageren, en niet zo snel zijn stem verheft wel of zichtbaar geïrriteerd raken. Vanwege zijn sereniteit, lijkt het Konijn soms dingen over het hoofd te zien, of ze nu confronterend van aard zijn of niet. Maar toch heeft het Konijn een scherpe geest en let goed op hoe de situaties zich om hen heen ontwikkelen. Hij is intelligent en vlug van begrip en kan zichzelf uit of juist de meeste praten met zijn vlugge babbel.

Het Konijn is ontzettend stijlvol en vindt vooral andere culturen heel erg interessant. Hij heeft klasse en is verfijnd, en de nieuwste modelook, zal al snel zijn weg naar het Konijn vinden. Konijnen zijn ook artistiek ingesteld, dus zowel aan schilderen als muziek beleeft hij veel plezier. Ze vinden het heerlijk om zichzelf te uiten, iets wat je het beste kunt ervaren wanneer ze thuis uitnodigt voor een kopje koffie.