Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Hond

De hond is vrijgevig en heeft ontzettend veel mededogen. Hij helpt vrienden en familie graag met vriendelijke woorden, steun en advies. Met veel empathie biedt hij een luisterend oor of een schouder om op uit te huilen. Honden kennen hun vrienden vaak beter dan zij henzelf of zichzelf kennen! Honden zijn ontzettend attent. Maar soms is het juist belangrijk dat ze meer letten op hun eigen behoeften. Wanneer ze alleen zijn met hun gedachten, hebben honden de neiging om veel te malen.

De hond kan een beetje overweldigend zijn, mede juist omdat ze zo attent zijn. Ze kunnen binnen walsen en een situatie onder controle krijgen, zelfs als er niet direct bij betrokken zijn. Mensen zijn hierdoor geneigd om te denken dat honden nieuwsgierig zijn of willen roddelen, maar eigenlijk bedoelt de Hond het gewoon goed en zijn intenties zijn zuiver.

Geld en status doen een Hond niets. Hij maakt zich meer druk om zijn familie en vrienden, en hij zal er alles aan doen om ze te helpen wanneer ze dat nodig hebben.

Wanneer een Hond in een onderwerp geïnteresseerd is, zorgen ze ervoor dat ze het goed onder de knie krijgen alvorens een nieuw avontuur te ondernemen. Ze maken graag af waar ze aan begonnen zijn.

Het zijn eerlijke en betrouwbare mensen, met een sterke ethiek en moreel besef. Het zijn trouwe vrienden en metgezellen.

Plaats een reactie