Daghoroscoop: je horoscoop vandaag

Sterrenbeeld RamDaghoroscoop
Ram

21 mrt – 19 apr

Sterrenbeeld StierDaghoroscoop
Stier

20 apr – 20 mei

Sterrenbeeld TweelingenDaghoroscoop
Tweelingen

21 mei – 20 jun

Sterrenbeeld KreeftDaghoroscoop
Kreeft

21 jun – 22 jul

Sterrenbeeld LeeuwDaghoroscoop
Leeuw

23 jul – 22 aug

Sterrenbeeld MaagdDaghoroscoop
Maagd

23 aug – 22 sep

Sterrenbeeld weegschaalDaghoroscoop
weegschaal

23 sep – 22 okt

Sterrenbeeld SchorpioenDaghoroscoop
Schorpioen

23 okt – 21 nov

Sterrenbeeld BoogschutterDaghoroscoop
Boogschutter

22 nov t/m 21 dec

Sterrenbeeld steenbokDaghoroscoop
Steenbok

22 dec – 19 jan

Sterrenbeeld watermanDaghoroscoop
Waterman

20 jan – 18 feb

Sterrenbeeld vissenDaghoroscoop
Vissen

19 feb – 20 mrt

De maan-horoscoop voor vandaag

Maan in Stier


crescent moon buttonStier sign glyph symbol

Stemming vandaag:
Ontspannen

Vraag voor vandaag:
“Wat is van mij?”

Heersende planeet:
Venus, de godin van de liefde, verlangen en sensualiteit.

Kledingtips:
Conservatief en duurzaam

Opdracht voor vandaag:
Tel je zegeningen. Orden je bezittingen. Tuinier. Shop voor dingen die lang mee gaan.

Het sterrenbeeld Stier wordt geheerst door Venus, de godin van verlangen en sensualiteit.

Sta stil bij wat jouw fysieke en spirituele verlangens zijn. Kroel lekker met de kat. Neem een warm bad. Snuffel eens door je spullen om te kijken wat je niet meer nodig hebt. Dans op je lievelingsmuziek.

De Stier-maan inspireert ons om op ons lichaam te focussen, volledig aanwezig in het hier en nu. Begin de dag goed met een stevig ontbijt, en neem echt de tijd om elke hap volledig te kauwen en proeven. Sta stil bij al het werk dat nodig was om jouw maaltijd op je bord te krijgen: van de mensen die het plantje zaaien tot de cassière of bezorger. Waardeer het leven en wees dankbaar. Voel hoe dit eten je lichaam voedt zodat je vandaag kunt doen wat je wilt. Kom regelmatig weer terug naar deze mindfulness in de loop van de dag. Zo geniet je écht van het leven: door aanwezig te zijn in elk moment.

Stemming vandaag: Ontspannen Vraag voor vandaag: “Wat is van mij?” Heersende planeet: Venus, de godin van de liefde, verlangen en sensualiteit. Kledingtips: Conservatief en duurzaam Opdracht voor vandaag: Tel je zegeningen. Orden je bezittingen. Tuinier. Shop voor dingen die lang mee gaan. Het sterrenbeeld Stier wordt geheerst door Venus, de godin van verlangen en sensualiteit. Sta stil bij wat jouw fysieke en spirituele verlangens zijn. Kroel lekker met de kat. Neem een warm bad. Snuffel eens door je spullen om te kijken wat je niet meer nodig hebt. Dans op je lievelingsmuziek. De Stier-maan inspireert ons om op ons lichaam te focussen, volledig aanwezig in het hier en nu. Begin de dag goed met een stevig ontbijt, en neem echt de tijd om elke hap volledig te kauwen en proeven. Sta stil bij al het werk dat nodig was om jouw maaltijd op je bord te krijgen: van de mensen die het plantje zaaien tot de cassière of bezorger. Waardeer het leven en wees dankbaar. Voel hoe dit eten je lichaam voedt zodat je vandaag kunt doen wat je wilt. Kom regelmatig weer terug naar deze mindfulness in de loop van de dag. Zo geniet je écht van het leven: door aanwezig te zijn in elk moment.