Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Aap

Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Aap
Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Aap
De Aap kan makkelijk rondjes om mensen heen rennen. Ze zijn nieuwsgierig en slim, en hebben nieuwe situaties en objecten heel snel door. Apen kunnen meestal vrijwel alle doelen bereiken die gedachte hebben. Ze zijn dol op moeilijk of uitdagend werk want het prikkelt hen en zet hen aan het denken.

Apen zijn gek op plezier en brengen graag tijd door met vrienden, familie, of wie dan ook, zolang ze maar lief, leuk en aardig zijn. Ze zijn gek op grapjes en mensen in de maling nemen, en doen dit bij zowel vrienden als collega’s. Als een aap zich verveelt, gaat hij leven in de brouwerij brengen, maar soms pakt het niet uit zoals hij zich had voorgesteld en komt hij hiermee in de problemen. Ze verwachten dat anderen wel begrijpen dat het een grapje was, maar het valt niet altijd in goede aarde bij de tegenpartij, zeker niet wanneer die de troep moet opruimen of de gevolgen dragen.

Apen zijn ook ontzettend nieuwsgierig. Soms steken ze hun neus iets teveel in andermans zaken. De een noemt hem geïnteresseerd, de ander bemoeizuchtig. Het is maar hoe je er tegenaan kijkt. Hoewel ze gezegend zijn met een sterk intellect, zijn creativiteit en intuïtie niet hun sterkste punten. Ze kunnen zichzelf niet in een ander inleven, en zelfs als ze het proberen, raken ze te snel afgeleid en verward.